Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2024. Szeptember 21. 09:25, szombat | Életmód
Árvíz: Ne legyenek katasztrófaturisták!
Szelfi helyett inkább segítsék a védekezést - kéri a rendőrség.
2024. Szeptember 20. 07:47, péntek | Életmód
Kiállítás nyílt a Városligetben a Magyarország 365 fotópályázat képeiből
Ingyenes fotókiállítás nyílt csütörtökön a Magyarország 365 fotópályázat tavalyi kiírásának díjazott, illetve legjobb képeiből a Városligetben.
2024. Szeptember 20. 07:46, péntek | Életmód
Jelentősen nőtt hazánkban az új elektromos autók forgalomba helyezéseinek száma
Az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos személygépkocsik száma több mint másfélszeresére nőtt Magyarországon idén január-augusztusban a megelőző év azonos időszakához képest
2024. Szeptember 20. 07:43, péntek | Életmód
Nyugodt, őszies idő várható a hétvégén, sok napsütéssel
Nyugodt, őszies idő várható a hétvégén, sok napsütéssel, 21-26 Celsius-fok körüli csúcshőmérséklettel és olykor megélénkülő széllel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.