Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2020. Október 01. 16:30, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 29-én a délelőtti órákban fix telepítésű, megállítás nélküli sebességmérést végeztek Szajol lakott területén kívül, a 4. számú főút 105. kilométerszelvényében – közölte a rendőrség.

Egy autós 90 kilométeres sebesség helyett 118-cal közlekedett Debrecen irányából Budapest irányába. Ekkor az autó sebességét mérték, de nem állították meg. Ezt követően a főkapitányság forgalom-ellenőrző járőrpárja menetközben történő mérést végzett a 4. számú főút 103. kilométerszelvényében, csupán 2 kilométerrel az előző mérési helytől. Az előbb bemért autó ekkor 90 helyett 152-vel ment.

A rendőrök ebben az esetben már megállították a járművet és eljártak a sofőrrel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.