Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2011. November 26. 14:57, szombat | Külföld
Forrás: mno.hu/MTI

Huszonöt katona meghalt, több információ kell az eset tisztázásához

Huszonöt katona meghalt, több információ kell az eset tisztázásához

Huszonötre emelkedett a NATO helikopterei ellen végrehajtott támadás pakisztáni halálos áldozatainak száma – jelentette szombaton a pakisztáni állami televízió.

A NATO Afganisztánból érkezett gépei pénteken késő este Pakisztán északnyugati részén, Momand tartományban egy katonai ellenőrzőpontot támadtak meg. A szövetség kabuli illetékesei közölték, hogy tudnak az incidensről, s azt ígérték, hogy ha több információ birtokába jutnak, bővebb tájékoztatást adnak róla.

A pakisztáni hatóságok a támadást követően leállították az Afganisztánban lévő NATO-erők Khyber-hágón keresztül zajló utánpótlását. Egy helyi kormánytisztviselő szerint mintegy negyven tartálykocsit és teherautót fordítottak vissza. Egy másik tisztviselő szerint az utánpótlást biztonsági okokból állították le.

Címkék: ISAF, nato

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:17, szombat | Külföld

Kiderült, miért történhetett meg a Trump elleni első merénylet

Kommunikációs hiányosságok miatt történhetett meg a Donald Trump elleni első merényletkísérlet a belső vizsgálat szerint.

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Külföld

Mario Draghi: Európa drámai változások előtt áll

2024. Szeptember 17. 15:04, kedd | Külföld

Gátszakadás Lengyelországban, 25 ezres települést árasztott el a víz - Videó

A Lengyelországban található 25 ezer fős Klodzkót érte ez az árvíz, ahol az átszakadt gát teljesen elöntötte a települést.