Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2019. Június 11. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: mti

Egy gyerek is megsérült a tótkomlósi raliversenyen történt balesetben

Egy gyerek is megsérült a tótkomlósi raliversenyen történt balesetben

Összesen 11-en sérültek meg a tótkomlósi raliversenyen történt balesetben vasárnap, közülük kilenc ember került kórházba.

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint hárman súlyosan, hatan könnyen sérültek. Egy súlyosan hasi sérült gyereket mentőhelikopter a szegedi kórházba szállított, egy másik súlyosan sérültet szintén mentőhelikopter a gyulai kórházba vitt comb- és lábszár sérüléssel, egy embert pedig fejsérüléssel vittek Békéscsabára.

Az Orosházi Kórházba hat személyt - öt felnőttet és egy gyereket - szállítottak a mentők. A kórház hétfői közleménye szerint az elsődleges vizsgálatok alapján mindannyian nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A sérültek közül egy további megfigyelésre a kórházban maradt, a többiek saját felelősségükre hazamentek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap közölte: Tótkomlóson engedélyezett autóversenyt tartottak a belvárosban. A rendezvény záróprogramja közben egy raliautó a nézők közé hajtott. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket - tették hozzá.

Címkék: baleset, rally, Tótkomlós

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.